Chystame se pochodit jih a Guatemalu a pak pres Yucatan domu... Tequilku jsem zatim neochutnala, ale to prijde, a preziju urcite, Cesi jsou docela trenovani alkoholici(tak obecne), takze dont worry Snizaku;-) Tak mejte krasny dny a c ya soon... Hasta la vista amigos:-)M. ted ti zavidim vic, nez to, ze kamoska ma zkousku z mikroekonomie:) Nepřeháněj to s Tekilou:! : Aby ses toho Maroka dožila. Jinak teda závist cau marto, tak to je super, ze tam jede takovej dobrodruh. idkyz myslim, ze na takovej zajezd jezdi jenom dobrdruzi:) jak se opovazujes byt v mexiku, to prede mnou ani nevyslovuj!!!!! ja chcu taky, ach jo Ahooj, zdravim vsechny zive debatujici ucastniky zajezdu, pro zmenu z Mexika:DTeda to posledni volno jsem pojala ponekud dobrodruznejc... a Maroko bude beze vsech pochyb nedhernou teckou.
Tedy alespoň mi průvodci bychom mohli zůstat střízlivý:D Aby na Vás někdo dohlédnul. Jinak jsi ještě zapoměla zmínit opiáty. Sice to tu nepadlo, ale v Maroku se dá třeba Hašiš pořídit poměrně levně. Já tomu moc neholduju, ale jsem zvědav, co na to zbytek zájezdu:shock: Záškodnické akce mi jdou 8) Ačkoliv po tomto odhalení se o tom dá polemizovat:) To veronca: Dřív takhle to fórum nevypadalo, takže jsem tam stránky neměl, ale nápověd jsem dával dost... Každopádně jsi první:) Jinak nohu si snad nezlomíš, to bys musela být dost nešikovná, ale ten škorpión... Nebo hádek:) Jinak ta rána by se měla nechat tak jak je a rychle do nemocnice.
Krátkodobý pronájem bytů Maroko - Flatio.cz
ty se hodí nejen na hory:) Už k vůli štírům, hadům... atd.. :)) Minulý rok v Chorvatsku mě kousnul u Krky štír, nebyl zas až tak oď těch marockých jedovatý, ale oteklo to zrudlo a hezky to bolelo:)))) V Maroku žijí dva nebezpeční štíři a asi 3 hadi. Takže když si je vemeš, tak můžeš mít potom roblémy jedině se sháněním toho stanu:))))...
[[ŽIVÁ TV<<<]] Argentina Saúdská Arábie přenos | GED
Pokud je nemocnice daleko, pak nastává otázka, co s tím. Zaškrcení, vysátí, odříznutí atd., to vše vede k většímu prokrvení a oběhu, což je špatně. Nejspíš bych to ale asi vysál a doufal, že to přežiješ:) to mylsis, vazne, ze te jeste nikdo nikdy neodhalil? ale vsechno je jednou poprve, tak jsem rada, ze ja se zapisu do te historie:).... ale je to zvlastni, mas tam primo odkaz na stranky a nikdo to nepoznal:).... tak Babel by se pustit v autobuse mohl, takze se na to nemam cely tri mesice koukat? abych mela prekvapko na zari...
takze uz zbyva urcit jenom 40:) Uživatelem od:25. 05. 2007 Zdravim ucastniky zajezdu, hlasim se jako dalsi single, bo kamaradka svoji na Maroku 2007 ucast zbabele odrekla. Z prispevku na foru to vypada na kvalitni seznamovaci akci v buse, doufam ze vsechno nevypijete nez v Plzni pristoupim:twisted: Nabizim 1 misto ve stanu - pohodari ozvete se na 8) Vase Hyena (Eliska) Většinou jsou to studentíci:D Ale sem tam se najde i někdo starší.
Maroko - Chorvatsko tipy na Mistrovství světa 2022
Tak to máme prvního:D Zbývá určit 43:D No to ses mohla zepat hned na věkovou kategórii.. Třeba mě je 54 let jsem v invalidním důchodu mám šedivej plnovous okolo pusy žlutej od cigaret a bez francouzskejch holí se nikam nehnu 8) A nemám rád když mi někdo řiká studentíku:twisted: tak to sem rada, ze bys volil volbu vysati, amputace nohy nekde na sahare bych se opravdu dozit nechtela:).... a prosim te, v jake vekove kategorii se pohybuje zajezd maroko:) jen tak priblizne:).... abych vedela, do ceho jdu, duchodci asi ne, nejspis studentici, co, kdyz i ja jsem vas objevila ve skole:) To *mandarinka*: Ahoj, neboj, vše bude pod kontrolou...
Ale většinou i ti starší jsou dost pohodáři, jinak by s náma nejeli:D Jinak konkrétní věkové rozložení zatím nevím. Ještě jsem neměl k dispozici seznam, ten mi Péťa (majitel CK) dá až těsně před zájezdem, protože se do poslední chvíle může někdo odhlásit nebo přehlásit... Ale vím, že Snížákoj je 20 nebo 21, to už si nepamatuju.
Maroko 2007 | CK Mundo
Diskuze: Maroko kam kouknout ? Co vynechat ?
a stan si teda beru, takovej dobrodruh jeste nejsem:) ale treba mi ho marokanci ukradnou a budu spat pod sirakem:) Mě tak napadá... už tam někdy někho něco takovýho jako škorpion přepadlo??? Uživatelem od:21. 2007:D:D Jéééé taková havěť... No tak stan si teda vezmu no:oops: To Snížák: No jasně:D Pokud Ti nevadí, že po Tobě budou lézt škorpióni a písečné zmije:D A na Tupkalu bude trochu větší zima:shock: A v případě, že bychom potkali písečnou bouři, tak bych ten stan taky rád měl - i když v tomhle případě by byl asi k ničemu:) Hele a dá se ten zájezd přežít i bez stanu? Mě se nechce ho vláčet páč váží stejně jako tři litry rumu a to už něco znamená:D to fila- tak hlavni je, ze tam budou sami pohodari.... ( snad se tam ze me nestane neco, co se neda ani pojmenovat).... snizakovi je kolem 20? tak to ja se hlasim do klubu neteenageru, mne je 20, kamosce, se kterou se chystame na akci do afriky, je taky 20.
(((FOTBAL-))) Argentina Saúdská Arábie přenos - OU CHEPS